Саќе за ладилници

Саќе за ладилници
 

Нашата фирма е единствена специјализирана фирма во Македонија која се занимава со продажба и сервисирање на стари ладилници со ново саќе за сите видови возила.

Во секој момент располагаме со лагер од околу 2000 парчиња, а доколку ги немаме на лагер во можност сме во најкраток временски период да ги обезбедиме.

За квалитетот на саќе за ладилниците добивате едногодишна гаранција.