Кондензатори за клима

Кондензатори за клима
 

Нашата фирма е единствена специјализирана фирма во Македонија која се занимава со продажба на нови кондензатори за клима за сите видови возила.

Во секој момент располагаме со лагер од околу 2000 парчиња, а доколку ги немаме на лагер во можност сме во најкраток временски период да ги обезбедиме.

За квалитетот на кондензаторите за клима добивате едногодишна гаранција.