Ладилници за вода

Ладилници за вода
 

Нашата фирма е единствена специјализирана фирма во Македонија која се занимава со продажба на нови ладилници за вода за сите видови возила.

Во секој момент располагаме со лагер од околу 2000 парчиња, а доколку ги немаме на лагер во можност сме во најкраток временски период да ги обезбедиме.

За квалитетот на ладилниците за вода добивате едногодишна гаранција.