Ладилници за кабини (парно)

Ладилници за кабини (парно)
 

Нашата фирма е единствена специјализирана фирма во Македонија која се занимава со продажба на нови ладилници за кабини (парно) за сите видови возила.

Во секој момент располагаме со лагер од околу 2000 парчиња, а доколку ги немаме на лагер во можност сме во најкраток временски период да ги обезбедиме.

За квалитетот на ладилниците за кабини (парно) добивате едногодишна гаранција.